Cautare

1420 de rezultate pentru "aci alba iulia" (2.96 secunde)
Bucuresti, Brasov, Timisoara, Ploiesti, Arad, Satu Mare, Craiova, Resita, Bacau, Târgu Mures, Alba Iulia etc. Reprezentantii MApN nu pot preciza cât valoreaza pe piata în prezent averea imobiliara, pentru ca ministerul nu a cheltuit nici un ban pentru evaluarea proprietatilor.
fabrica La Dorna din  Dorna, la Danone - Bucuresti, la Tnuva - Popesti Leordeni, la Hochland - Sighisoara, la Albalact din Alba-Iulia si în judetul Cluj, la sediul firmei Friesland, din comuna Baciu.
Spar a intrat pe piata romaneasca in 2005, primele magazine fiind deschise in acest an. Reteaua are sapte supermarketuri la Arad, Resita, Deva, Odorhei si Alba-Iulia si un hypermarket la Targu-Mures.
In prezent, reteaua SPAR detine in Romania supermarket-uri in Arad, Resita, Deva, Odorheiu-Secuiesc, Alba Iulia (3 magazine), Targu-Mures, Hateg, Medias, Ramnicu-Valcea, Orsova, Sfantu-Gheorghe, Petrosani, investitia pana in prezent depasind 23 milioane de euro.
De asemenea, Alba Iulia, Sanmartin - 5%. Argumentul principal este o fiscalitate ridicata. Este o tendinta de a migra taxarea de pe partea de proprietate pe cea de servicii.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca spera ca in toamna sa fie facut anuntul de privatizare a societatii 'Oltchim', pe o metoda concurentiala care sa permita maximizarea pretului.
Firma are ca obiect principal de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", iar de pe site-ul ei aflam ca are in desfasurare mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi Charles de Gaulle Plaza - Bucuresti, Iris Shopping Center Titan, Avrig Business Center, Lafarge Headqaurters, The Canadian Embassy, Iris Shopping Center Pitesti, Zalau Business Center, Bucarest Tower Center, Eminescu Residential Tower, precum si mai multe "business centers" in Brasov, Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Sf.
Societatea Enjoy Club SRL a fost infiintata in anul 2007, in Alba Iulia, asociatii acesteia fiind Vasile Eugen Sabau, Ioan Daniel Schiau, Darius Gheorghe Popa si Ioan Vlad Steau.
Acordarea catre primarul PD Hava, al municipiului Alba Iulia, a sumei de 1,6 milioane de euro care Dumnezeu stie unde se duc", a spus prim-vicepresedintele PNL.
Cu alte cuvinte, in medie, la fiecare cinci saptamani a fost inaugurat cate un nou centru comercial, fie in Capitala, fie in marile orase precum Cluj sau Constanta, dar si in localitati mai mici, precum Piatra-Neamt, Buzau sau Alba Iulia.
• Replica lui Crin a venit citeva saptamini mai tirziu, intr-o conferinta de presa, la Alba Iulia: "Nu imi asum programul domnului Patriciu si nici nu cred ca este vorba despre un program.
zimtat Aversul prezinta un moment din istoria Romaniei - intrarea domnitorului Mihai Viteazul in Alba Iulia - suprapusa peste coperta unei lucrari de istorie scrise de Nicolae Iorga, inscriptia in arc de cerc "ROMANIA", stema Romaniei, anul de emisiune "2011" si valoarea nominala "100 LEI".
Un studiu realizat de Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia estima in 2007 zacamintele de la Rosia Montana la 247,7 tone de aur si 898 de tone de argint.
De data asta lucrurile au mers ca unse, si nu i-a mai strigat nimeni "Rusine!" Fiara populara n-a putut fi domolita de cele 1,2 tone de friptura si 600 de litri de vin, oferite de organizatori la Alba Iulia, drept pentru care si Boc si-a luat portia de huiduieli!
De la Tulcea achizitionam srotul de floarea-soarelui, din judetul Calarasi - grau si porumb ecologic, iar din Alba Iulia aducem carbonatul de calciu.
Brasov - Terminal Ghencea - B-dul Unirii / Piata Unirii - Piata Alba Iulia - B-dul Tudor Vladimirescu / Calea 13 Septembrie - Calea Rahovei - Sos.
Si tot la capitolul recorduri inregistrate (conform raportarilor la Auditul targurilor imobiliare realizat de catre ABI si PR Studio), tiMOn octombrie 2012 prezinta 300 de oferte exclusive discountate din zona Domenii - Bucurestii Noi, 100 de oferte exclusive din zona Pta Alba Iulia - Unirii si 50 de oferte exclusive din zona Pipera - Baneasa - Aviatiei alaturi de exclusivitatile dezvoltatorilor tIMOn - aproximativ 1000 de oferte imobiliare unicat care nu se regasesc decat in cadrul tIMOn.
Tot pentru fluidizarea traficului, primarul general considera necesara crearea unui sistem de parcari publice subterane, precum Piata Alba Iulia, Walter Maracineanu, Gara de Nord, Piata Presei, Piata Charles de Gaulles, Parcajul subteran din zona Bibliotecii Nationale - zona Esplanada, parcari de descurajare ce vor fi construite la intrarile in oras si parcari rezidentiale in zonele dintre blocuri, acolo unde este posibil.
euro la nivel international, si-a construit o retea de furnizori locali care cuprinde 40 de fabrici de mobila si decoratiuni de la care cumpara umerase (Gherla), patuturi pentru copii (Drajna-Prahova), farfurii (Alba-Iulia) sau cesti (Sighisoara) care ajung in cele 340 de magazine din lume.
Roman, Suceava, Sibiu, Oradea, Buzau, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Piatra Neamt, Vaslui, Timisoara, Reghin, Medias, Bistrita, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Botosani, Giurgiu, Odorheiu Secuiesc, Sighetul Marmatiei, Ramnicu Valcea, Galati, Constanta, Alba Iulia si Campina.
google-analytics.com